Huidpraktijk Bruning
Persoonlijke aandacht.

Real peel fruitzuur

Wat is een real peel fruitzuur behandeling?

De real peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen.

Een reel peel behandeling geeft u snel weer een fris, jong en strak, stralend en gezond uiterlijk. En wees eerlijk wie wil dat nu niet? 

Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel peeling is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe cel aanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

Glycolzuur; dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinst molecuul is.

Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

Voor wie is een real peel fruit zuur?

Een Real Peel behandeling is met name geschikt voor mensen die last hebben van:

 • Acne littekens

 • Vette huid met neiging tot acne.

 • Acne met mee-eters.

 • Vroegtijdige huidveroudering.

 • Slecht doorbloede vale huid.

 • Fijne lijntjes en rimpels.

 • Pigment-of ouderdomsvlekken.

 • Het is bedoeld voor die groep van mensen die het uitzicht van hun huid meetbaar willen verbeteren.

  Hoe gaat de real peel fruitzuur in zijn werk?

  Voordat u een Real Peel behandeling ondergaat krijgt u altijd eerst een informatiegesprek met uw huidspecialist. U bespreekt uw wensen en verwachtingen maar ook komen uw medische gegevens ter sprake en kunt u al uw vragen stellen.

  Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt en ontvangt u advies over de te gebruiken producten ter voorbereiding op de fruitzuur peeling.

  De fruitzuur behandeling zelf bestaat slecht uit het aanbrengen en weer verwijderen van het glycolzuur en neemt zo’n 20 tot 30 minuten in beslag.