Cryopen


 Een innovatief alternatief voor de scalpel bij het verwijderen van huidimperfecties doormiddel   van bevriezing.


 Wat zijn de voordelen en waarin kan de CryoPen een positieve bijdrage leveren aan uw                 behandelingen:

· Zeer nauwkeurige behandeling van huidletsel, zonder aantasting van gezond weefsel. De behandeling      is dan ook pijnloos en duurt slechts 5 tot 30 seconden!

· De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden, zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté,    handen en zelfs op en rondom het oog(lid).

· Voldoende vrieskracht voor resultaat al na 1 behandeling. Met de Cryopen bevriest u op een snelle      manier, uitsluitend lokaal het ongewenste weefsel.

· De eenvoudig te plaatsen Cryopen N2O gaspatronen lopen niet leeg en hoeven niet in een keer            opgebruikt te worden. De Cryopen is hier uniek in!

· Cryopen is lichtgewicht, portable, onderhoudsvrij en zeer makkelijk in gebruik.

· Door de constante druk van 55 bar en een temperatuur van -89C kan er tot op de millimeter              nauwkeurig, zowel in de oppervlakte als diepte (tot wel 6mm!)

· De Cryopen kan op ieder gewenst moment gebruikt worden voor een pijnloze, snelle behandeling.

· Met de Cryopen kunt u de meest voorkomende huidlaesies (huidletsels) pijnloos, nauwkeurig en snel      behandelen door middel van bevriezing met constante druk. Het behandelde weefsel sterft af en wordt    binnen twee weken door het lichaam weer vervangen door gezond weefsel.

· De behandeling, bekend als cryotherapie, is een uitgebreid geteste procedure, die wereldwijd          medisch en FDA is goedkeurd! Hoe gaat een behandeling met de CryoPen in zijn werk? Welke resultaten zijn te verwachten? En     waar moet de consument bij een behandeling rekening mee houden?

· De behandeling is pijnloos en duurt slechts 5 tot 30 seconden! Na een Cryopen behandeling wordt het    gebied rood.

· Er kan een rood tot zwart verkleuring van de huid ontstaan. Hierna vormt er zich een korstje. Na 1    a 2 weken valt het korstje eraf en een mooie nieuwe huid onthult zich!

· Probeer de eerste 24 uur na een behandeling heet douchen, sauna, zwemmen en baden te voorkomen.

· Nadat er een nieuwe huid is ontstaan is het belangrijk om deze niet bloot te stellen aan UV licht      voor tenminste een periode van 4 weken. Dagelijks gebruik van een zonbescherming met een SPF 50        wordt daarom geadviseerd. De voornaamste voordelen van de CryoPen voor een positieve bijdrage aan de behandeling van         huidletsel:

· Zeer nauwkeurige behandeling van huidletsel, zonder aantasting van gezond weefsel.

· De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden, zoals op het hoofd, gezicht, hals, decolleté,    handen en zelfs op en rondom het oog(lid).

· Veilig, snel en efficiënt

· Pijnloze behandeling

· Geen ongewenste bijwerkingen

· Steriele procedure

· Geen verdoving nodig Voldoende vrieskracht voor resultaat al na 1 behandeling.